Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

QINGDAO CHANGZHIYU TRADE CO., LTD. Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Το zhi yu εμπορική Company LTD Chang Qingdao, που βρίσκεται στην όμορφη πόλη ακτών, Qingdao, Κίνα, είναι κατασκευή και εμπορική επιχείρηση. Είμαστε ειδικευμένοι στα προϊόντα της υπαίθριας στρατοπέδευσης και της πεζοπορίας, δραστηριοτήτων αθλητικού εξοπλισμού ελεύθερου χρόνου των υπαίθριων και εσωτερικών ψυχαγωγίας. Όπως η σκηνή στρατοπέδευσης, η τοπ σκηνή στεγών, τα φτυάρια στρατοπέδευσης και οι εξαρτήσεις εργαλείων, τα ραβδιά περπατήματος, η στεφάνη hula, και ο αθλητικός εξοπλισμός γιόγκας. Έχουμε την πολύ ομαλή ανάπτυξη κατά τη διάρκεια αυτών των ετών. Κάθε σειρά προϊόντων αναπτύσσεται κάτω από το στόχο για το καλύτερο χρησιμοποιώντας την εμπειρία, και έχουμε πολλά προϊόντα με το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Υποστήριξη που παράγει από προσαρμοσμένος.

 

Δεχτείτε τις διαταγές cOem και ODM. Γίαυτό τα προϊόντα μας είναι πολύ δημοφιλή στον κόσμο, επίσης είναι πολλή υψηλή τιμή για να μοιραστούν τα καλά προϊόντα με τους καταναλωτές από παντού τη λέξη. Έχουμε μια ισχυρή εμπορική ομάδα που καταβάλλουν καλύτερες προσπάθειες να παρέχουν την υπηρεσία για τους αγοραστές ειλικρινά. Προκειμένου να αφεθούν οι αγοραστές για να επεκτείνουμε την αγορά τους εύκολα, αναπτύσσουμε την εποχή νέων προϊόντων πολύ και ενημερώνουμε και στην ποιότητα και τις μορφές συχνά. Ξέρουμε καλά ότι για εκείνου του αγοραστή η ανάπτυξη είναι ακριβώς δικός μας επίσης. Θα είστε ο ηγέτης της αγοράς βασισμένης στα σταθερές και αποτελεσματικές προϊόντα και την υπηρεσία μας.

 

Έχουμε το τέλειες ποιοτικό σύστημα διαχείρισης και ευθύνη της κοινωνίας. Σαν μακρύ συνέταιρο, παρέχουμε επίσης την περίοδο ποιοτικής εξουσιοδότησης. Καλωσορίστε τους αγοραστές από σε όλο τον κόσμο και για να χτίσουν το αμοιβαίο όφελος και τη μακροπρόθεσμη σχέση συνεργασίας.

ΚΙΝΑ QINGDAO CHANGZHIYU TRADE CO., LTD. Εταιρικό Προφίλ 0ΚΙΝΑ QINGDAO CHANGZHIYU TRADE CO., LTD. Εταιρικό Προφίλ 1

ΚΙΝΑ QINGDAO CHANGZHIYU TRADE CO., LTD. Εταιρικό Προφίλ 2

ΚΙΝΑ QINGDAO CHANGZHIYU TRADE CO., LTD. Εταιρικό Προφίλ 3

ΚΙΝΑ QINGDAO CHANGZHIYU TRADE CO., LTD. Εταιρικό Προφίλ 4

 

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Οδηγούμε τον κατασκευαστή στην Κίνα που ειδικεύτηκε στον υπαίθριους αθλητισμό και τα προϊόντα ικανότητας που παρέχουν για πάνω από 10 έτη η καλή ποιότητα και η επαγγελματική υπηρεσία μας βοηθούν να κερδίσουμε πολλούς καλή φήμη σε όλο τον κόσμο Το στοιχείο που είδατε στην πλατφόρμα είναι ακριβώς ένα από τα πολλά προϊόντα. παρέχουμε στον παγκόσμιο πελάτη μας. Είμαστε ευτυχείς να σας προσφέρουμε αυτό το στοιχείο.

QINGDAO CHANGZHIYU TRADE CO., LTD. QINGDAO CHANGZHIYU TRADE CO., LTD. QINGDAO CHANGZHIYU TRADE CO., LTD. QINGDAO CHANGZHIYU TRADE CO., LTD. QINGDAO CHANGZHIYU TRADE CO., LTD. QINGDAO CHANGZHIYU TRADE CO., LTD.
1 2 3 4 5 6
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εταιρεία Εμπορίας

Μάρκες : CHUNYOO

Αριθμός Υπαλλήλων : >100

Ετήσιες πωλήσεις : 500000-1000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2020

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

ΚΙΝΑ QINGDAO CHANGZHIYU TRADE CO., LTD. Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ QINGDAO CHANGZHIYU TRADE CO., LTD. Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ QINGDAO CHANGZHIYU TRADE CO., LTD. Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ QINGDAO CHANGZHIYU TRADE CO., LTD. Πιστοποιήσεις