Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΗλεκτρικό όχημα μπαταριών λίθιου

LCD ηλεκτρικός πολυάσχολος τέσσερα μπαταριών λίθιου του Wishbone επίδειξης διπλός για τους ηλικιωμένους

Πιστοποίηση
ΚΙΝΑ QINGDAO CHANGZHIYU TRADE CO., LTD. Πιστοποιήσεις
ΚΙΝΑ QINGDAO CHANGZHIYU TRADE CO., LTD. Πιστοποιήσεις
Είμαι Online Chat Now

LCD ηλεκτρικός πολυάσχολος τέσσερα μπαταριών λίθιου του Wishbone επίδειξης διπλός για τους ηλικιωμένους

LCD ηλεκτρικός πολυάσχολος τέσσερα μπαταριών λίθιου του Wishbone επίδειξης διπλός για τους ηλικιωμένους
Lcd Display Double Wishbone Lithium Battery Electric Four Wheeler For Elderly
LCD ηλεκτρικός πολυάσχολος τέσσερα μπαταριών λίθιου του Wishbone επίδειξης διπλός για τους ηλικιωμένους LCD ηλεκτρικός πολυάσχολος τέσσερα μπαταριών λίθιου του Wishbone επίδειξης διπλός για τους ηλικιωμένους LCD ηλεκτρικός πολυάσχολος τέσσερα μπαταριών λίθιου του Wishbone επίδειξης διπλός για τους ηλικιωμένους LCD ηλεκτρικός πολυάσχολος τέσσερα μπαταριών λίθιου του Wishbone επίδειξης διπλός για τους ηλικιωμένους LCD ηλεκτρικός πολυάσχολος τέσσερα μπαταριών λίθιου του Wishbone επίδειξης διπλός για τους ηλικιωμένους

Μεγάλες Εικόνας :  LCD ηλεκτρικός πολυάσχολος τέσσερα μπαταριών λίθιου του Wishbone επίδειξης διπλός για τους ηλικιωμένους

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Qingdao
Μάρκα: CHUNYOO
Πιστοποίηση: ce
Αριθμό μοντέλου: J2
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1set
Τιμή: USD+2970-4150+SETS
Συσκευασία λεπτομέρειες: Μέγεθος χαρτοκιβωτίων: 239*120*170cm/289*118*178cm
Χρόνος παράδοσης: 7-15 ημέρες εργασίας
Όροι πληρωμής: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 500+SETS+MONTHS

LCD ηλεκτρικός πολυάσχολος τέσσερα μπαταριών λίθιου του Wishbone επίδειξης διπλός για τους ηλικιωμένους

περιγραφή
Όνομα προϊόντων: Ηλεκτρικό Four-Wheeler Δύναμη: 351 - 500w
μπαταρία λίθιου: μπαταρία 105Ah LiFePO4 Ικανότητα ωφέλιμων φορτίων: 100-200kg
Τρόπος οδήγησης: Μέσο τιμόνι Πλήμνη ροδών: Πλήμνη κραμάτων αργιλίου
Ελαστικό αυτοκινήτου ροδών: Μπροστινό 135/70-R12, Rear145/70-R12 Συσκευασία μεταφορών: Πλαστική κάλυψη, πλαίσιο σιδήρου
Υψηλό φως:

Ηλεκτρικός πολυάσχολος τέσσερα επίδειξης LCD

,

Διπλός ηλεκτρικός πολυάσχολος τέσσερα του Wishbone

LCD ηλεκτρικό Four-Wheeler μπαταριών λίθιου του Wishbone επίδειξης ανεξάρτητο διπλό για τους ηλικιωμένους

Η μπαταρία δεν πρέπει τώρα πλέον να σωθεί σε μια έλλειψη ηλεκτρικής ενέργειας. Μια έλλειψη μεθόδου χωρών ηλεκτρικής ενέργειας ότι η μπαταρία φορτίζεται όχι πάντα εγκαίρως μετά από την ηλεκτρική ενέργεια έχει καταναλωθεί, για να είναι σε θέση χωρίς δυσκολία κινητήρια η αλάτωση του θειικού οξέος και τα κινητήρια κρύσταλλα θειικού άλατος μολύβδου που κολλούν στο πιάτο ηλεκτροδίων της μπαταρίας, που αποκλείει το κανάλι των ηλεκτρικών ιόντων, που είναι σε θέση σε κινητήριο η αμοιβή για να αποτύχουν να κινηθούν μέσα και η δυνατότητα της μπαταρίας θα μειωθούν.

Όσο περισσότεη η μπαταρία αφήνεται μη απασχόλησης σε μια χώρα του ελλείμματος ηλεκτρικής ενέργειας, μεγαλύτερος ο αυστηρός η ζημιά στην μπαταρία θα είναι. Όταν η μπαταρία είναι μη απασχόλησης, πρέπει να ανατεθεί μόλις ένας μήνας για να μακρύνει τους τρόπους ζωής μεταφορέων της. Εάν η ποικιλία ενός ηλεκτρικού τροφοδοτημένου ποδηλάτου μειώνεται απροσδόκητα μέσω του τρόπου των μέσων μεγαλύτερου από δέκα χιλιόμετρα σε μια συνοπτική διάρκεια του χρόνου, είναι μίλια πιθανώς ότι ως ένα ελάχιστο το withinside μπαταριών το όργανο μπαταριών έχει ένα συνοπτικό κύκλωμα που περιλαμβάνουν τα χαλασμένα κύτταρα, τη χαλάρωση του πιάτου πόλων και την απώλεια του ζωηρού υφάσματος του πιάτου πόλων. Αυτή τη στιγμή, πρέπει να επισκεφτείτε μια ειδική μπαταρία αποκαθιστάτε την ομάδα εγκαίρως για να ελέγξετε, να αποκαταστήσετε ή να εγκαταστήσετε το όργανο.

Τώρα δεν απαλλάσσει πλέον το υπερβολικό σύγχρονο ηλεκτρικό τροφοδοτημένο withinside ποδηλάτων η έναρξη, φορώντας τους ανθρώπους, ανήφορος, η πρώτης τάξεως χρήση της ηλεκτρικής ενέργειας πενταλιών, να προσπαθήσει να κρατήσει μακρυά από την αμέσως υπερβολική σύγχρονη απαλλαγή. Η υψηλός-σύγχρονη απαλλαγή μπορεί χωρίς δυσκολία να οδηγήσει στην κρυστάλλωση θειικού άλατος μολύβδου, κατά συνέπεια καταστρεπτικός οι σωματικές κατοικίες του πιάτου πόλων μπαταριών.

Για να πιάσει το χρόνο φόρτισης, γενικά, η μπαταρία ανατίθεται τη νύχτα, με έναν μεσαίο χρόνο φόρτισης περίπου οκτώ ωρών. Εάν είναι ρηχή απαλλαγή μιλι'ων (η απόσταση σε μίλια οδήγησης μπορεί να είναι πολύ συνοπτική μετά από να φορτίσει), η μπαταρία θα είναι γρήγορα πλήρης, και να εμμείνει με στην αμοιβή θα επιφέρει την υπερφόρτωση του φαινομένου, κύριου στην απώλεια νερού και τη θέρμανση της μπαταρίας και το χαμήλωμα των τρόπων ζωής της μπαταρίας. Επομένως, η μπαταρία είναι πρώτης τάξεως που φορτίζεται μόλις ενώ η ένταση της απαλλαγής είναι 50%-60%. Η πραγματική χρήση μπορεί να μετασχηματιστεί στην οδήγηση της απόστασης σε μίλια, και η ουσιαστική χρέωση μπορεί να ολοκληρωθεί σύμφωνα με την πραγματική παρούσα κατάσταση που κρατά μακρυά από την επιβλαβή χρέωση.

Σας σώστε την υπερβολική δημοσιότητα θερμοκρασίας στα ηλεκτρικά τροφοδοτημένα οχήματα, είναι ακριβώς απαγορευμένο withinside η ηλιακή δημοσιότητα. Τα υψηλής θερμοκρασίας περίχωρα θα κάνουν την μπαταρία την εσωτερική αύξηση πίεσης και θα κάνουν την μπαταρία περιορίζοντας τη βαλβίδα που αναγκάζεται για να ανοίξει αυτόματα, η άμεση επίδραση είναι στην αύξηση η έλλειψη νερού της μπαταρίας, και η υπέρμετρη έλλειψη νερού της μπαταρίας είναι σίγουρη να προκαλέσει μια πτώση στη δραστηριότητα μπαταριών, που επιταχύνει τη χαλάρωση του πιάτου πόλων, φορτίζοντας τον πυρετό κοχυλιών, το κοχύλι που παίζουν τύμπανο, την παραμόρφωση και τη διαφορετική θανάσιμη ζημιά….

 

 

Διαμορφώστε το αριθ.
J2
Μπαταρία
Lead-Acid μπαταρία
Οδηγώντας τύπος
Ενήλικος
Όνομα προϊόντων
Ηλεκτρικό Four-Wheeler
Σύστημα φρένων
Μπροστινό τύμπανο Disc+Rear
Χρόνος δαπανών
2-3h
Μέγιστη ταχύτητα
30-50km/H
Δύναμη
351 - 500W
Φορτιστής
Φορτιστής Intellengent
Μπαταρία λίθιου
μπαταρία 105ah LiFePO4
Ελαστικό αυτοκινήτου ροδών
Μπροστινό 135/70-R12, Rear145/70-R12
Ικανότητα ωφέλιμων φορτίων
100-200kg
Τάση
60V
Τρόπος οδήγησης
Μέσο τιμόνι
Σύστημα αναστολής
Το ανεξάρτητο διπλό Wishbone και
Πλήμνη ροδών
Πλήμνη κραμάτων αργιλίου
Βάρος συγκρατήσεων
400-500kg
Λογότυπο
Προσαρμογή υποστήριξης
Συσκευασία μεταφορών
Πλαστική κάλυψη, πλαίσιο σιδήρου
Προδιαγραφή
2390*1200*1700mm/2890*1180*1780mm
Εμπορικό σήμα
chunyoo
Προέλευση
Qingdao
Κώδικας HS
8703800000
Ικανότητα παραγωγής
45sets/Month

 

Περιγραφή προϊόντων
Όνομα προϊόντων ηλεκτρικό four-wheeler
Αριθμός προϊόντων J2
Σύστημα φρένων Μπροστινό τύμπανο disc+Rear
Μέγεθος ροδών Μέτωπο: 135/70-R12, οπίσθιο τμήμα: 145/70-R12
Χρόνος δαπανών 2-3h
Μέγιστη ταχύτητα 30-50Km/h
Δύναμη 351 - 500w

 

Λεπτομερείς φωτογραφίες

Αργιλίου κραμάτων πλημνών cOem επανακαταλογηστέο λίθιου μπαταριών Cheap Electric Van Vehicle Cargo φορτηγό με τις ζώνες ασφάλειαςΑργιλίου κραμάτων πλημνών cOem επανακαταλογηστέο λίθιου μπαταριών Cheap Electric Van Vehicle Cargo φορτηγό με τις ζώνες ασφάλειαςΑργιλίου κραμάτων πλημνών cOem επανακαταλογηστέο λίθιου μπαταριών Cheap Electric Van Vehicle Cargo φορτηγό με τις ζώνες ασφάλειαςΑργιλίου κραμάτων πλημνών cOem επανακαταλογηστέο λίθιου μπαταριών Cheap Electric Van Vehicle Cargo φορτηγό με τις ζώνες ασφάλειας

Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

Το zhi yu εμπορική Company LTD Chang Qingdao, που βρίσκεται στην όμορφη πόλη ακτών, Qingdao, Κίνα, είναι κατασκευή και εμπορική επιχείρηση. Είμαστε ειδικευμένοι στα προϊόντα της υπαίθριας στρατοπέδευσης και της πεζοπορίας, δραστηριοτήτων αθλητικού εξοπλισμού ελεύθερου χρόνου των υπαίθριων και εσωτερικών ψυχαγωγίας. Όπως η σκηνή στρατοπέδευσης, η τοπ σκηνή στεγών, τα φτυάρια στρατοπέδευσης και οι εξαρτήσεις εργαλείων, τα ραβδιά περπατήματος, η στεφάνη hula, και ο αθλητικός εξοπλισμός γιόγκας. Έχουμε την πολύ ομαλή ανάπτυξη κατά τη διάρκεια αυτών των ετών. Κάθε σειρά προϊόντων αναπτύσσεται κάτω από το στόχο για το καλύτερο χρησιμοποιώντας την εμπειρία, και έχουμε πολλά προϊόντα με το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Υποστήριξη που παράγει από προσαρμοσμένος. Δεχτείτε τις διαταγές cOem και ODM. Γίαυτό τα προϊόντα μας είναι πολύ δημοφιλή στον κόσμο, επίσης είναι πολλή υψηλή τιμή για να μοιραστούν τα καλά προϊόντα με τους καταναλωτές από παντού τη λέξη. Έχουμε μια ισχυρή εμπορική ομάδα που καταβάλλουν καλύτερες προσπάθειες να παρέχουν την υπηρεσία για τους αγοραστές ειλικρινά. Προκειμένου να αφεθούν οι αγοραστές για να επεκτείνουμε την αγορά τους εύκολα, αναπτύσσουμε την εποχή νέων προϊόντων πολύ και ενημερώνουμε και στην ποιότητα και τις μορφές συχνά. Ξέρουμε καλά ότι για εκείνου του αγοραστή η ανάπτυξη είναι ακριβώς δικός μας επίσης. Θα είστε ο ηγέτης της αγοράς βασισμένης στα σταθερές και αποτελεσματικές προϊόντα και την υπηρεσία μας.
Έχουμε το τέλειες ποιοτικό σύστημα διαχείρισης και ευθύνη της κοινωνίας. Σαν μακρύ συνέταιρο, παρέχουμε επίσης την περίοδο ποιοτικής εξουσιοδότησης. Καλωσορίστε τους αγοραστές από σε όλο τον κόσμο και για να χτίσουν το αμοιβαίο όφελος και τη μακροπρόθεσμη σχέση συνεργασίας.

Αργιλίου κραμάτων πλημνών cOem επανακαταλογηστέο λίθιου μπαταριών Cheap Electric Van Vehicle Cargo φορτηγό με τις ζώνες ασφάλειας

FAQ

1. ποιοι είναι εμείς;
Είμαστε βασισμένοι σε Shandong, Κίνα, έναρξη από το 2020, πωλούμε στη Βόρεια Αμερική (25,00%), δυτική Ευρώπη (20,00%), εγχώρια αγορά (20,00%), Ανατολική Ευρώπη (5,00%), Ωκεανία (5,00%), μέση ανατολή (5,00%), βόρεια Ευρώπη (5,00%), νότια Ευρώπη (5,00%), Νότια Αμερική (3,00%), Κεντρική Αμερική (3,00%), Νοτιοανατολική Ασία (2,00%), ανατολική Ασία (2,00%). Υπάρχουν συνολικοί περίπου 5-10 άνθρωποι στο γραφείο μας.

2. πώς μπορούμε να εξασφαλίσουμε την ποιότητα;
Πάντα ένα δείγμα προπαραγωγής πριν από τη μαζική παραγωγή
Πάντα τελική επιθεώρηση πριν από την αποστολή

3.what μπορείτε να αγοράσετε από μας;
Στεφάνη Hula, ραβδιά περπατήματος, φτυάρια στρατοπέδευσης, σκηνές και πολυσύνθετα κουτιά εργαλείων και ούτω καθεξής.

4. γιατί θα έπρεπε να αγοράσετε από μας όχι από άλλους προμηθευτές;
Κύρια υπαίθρια προϊόντα, συμπεριλαμβανομένου του υπαίθριων αθλητισμού και των προϊόντων ικανότητας και στρατοπέδευσης, μια πλούσια ποικιλία των μορφών. Οι δεκαετίες εξωτερικού εμπορίου που το μεγάλης απόστασης τρέξιμο, έτσι ώστε το προϊόν έχει ένα πλεονέκτημα τιμών, εμείς υποστηρίζει την υπηρεσία δειγμάτων, καλωσορίζουν για να συμβουλευθούν.

5. ποιες υπηρεσίες μπορούμε να παρέχουμε;
Αποδεκτοί όροι παράδοσης: ΑΛΥΣΊΔΑ ΡΟΛΟΓΙΟΎ, DDP
Αποδεκτό νόμισμα πληρωμής: ΔΟΛ ΗΠΑ, CNY
Αποδεκτός τύπος πληρωμής: T/T, L/C, πιστωτική κάρτα, PayPal, Western Union
Γλώσσα προφορική: Αγγλικά, κινεζικά

 

Στοιχεία επικοινωνίας
QINGDAO CHANGZHIYU TRADE CO., LTD.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. wang yunping

Τηλ.:: 86-18653271065

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα